Carmeninae

Vierivä täti ei sammaloidu

Rakkaita kassasisaria lokakuussa

Rakkaita kassasisaria lokakuussa

Niin on Rakkaat kassasisaret -syksy potkaistu käyntiin Turun seudullakin. Vastaanotto Ilomantsissa elokuun alussa ja Turun esityksessä 17.9. oli ihan mieletön, joten tästä on mukava jatkaa eteenpäin. Ilahduttavaa on ollut huomata, miten juuri ne katsojat, joille on myyty liput ehkä ”puolipakolla” tai ”kannatuksen vuoksi” ovat esityksestä eniten tohkeissaan. Nämä myös tahtovat tuoda heti seuraavaan esitykseen kaverinsa, naapurinsa tai anoppinsa! Nyt on onneksi luvassa lisää:

Työväenopistolla nähdään Turun seudun reumayhdistyksen järjestämä näytös 8.10. klo 17. Ennakkomyynti yhdistyksen toimistolla Turussa (Humalistonkatu 17a, katutaso). Voit kysellä lippuja myös numeroista 02 2777242 ja 02 2777245. Sähköpostitiedustelut: yhdistys@turunreumayhdistys.fi

Työväenopistolle palataan 29.10. Tuolloin esityksen järjestelyjä hoitavat Raision Vaisaaren englantiluokan oppilaat ja vanhemmat. Lippuja Raision yhteispalvelupisteestä tai osoitteesta: leirikoulu.konsertti@gmail.com. Tiedusteluihin vastaa myös Terhi numerossa 0405526600.