Carmeninae

Vierivä täti ei sammaloidu

Rakkaat kassasisaret palaavat syksyllä

Rakkaat kassasisaret palaavat syksyllä

Kahdeksan esitystä, loppuunmyydyt salit ja kiittelevä palaute – siinä Rakkaat kassasisaret -shöyn saldoa tähän asti. Tarina tottakai jatkuu syyspuolella, kunhan kuoro on kesälomansa viettänyt. Rakkaita kassasisaria pääsevät nyt ihastelemaan myös itäsuomalaiset, sillä esitys nähdään Ilomantsin Kalevala-salissa 4.8.2017!

Fanit Turun suunnalla saavat tilaisuutensa 17. syyskuuta, 8. lokakuuta  tai 29. lokakuuta! Ennakkomyynti syyskuun esitykseen on alkanut: Kaarinan yhteispalvelupiste ja Kaisla, ihana putiikki Turun Brahenkadulla, myyvät lippuja hintaan 25€. Tilaisuuden järjestävät Kaarinan Valkeavuoren koulun 4b ja 5b. Esitys nähdään Turun työväenopiston lavalla!

Työväenopistolla nähdään myös Turun seudun reumayhdistyksen järjestämä näytös 8.10. klo 17. Ennakkomyynti yhdistyksen toimistolla Turussa (Humalistonkatu 17a, katutaso). Voit kysellä lippuja myös numeroista 02 2777242 ja 02 2777245. Sähköpostitiedustelut: yhdistys@turunreumayhdistys.fi

Työväenopistolle palataan 29.10. Tuolloin esityksen järjestelyjä hoitavat Raision Vaisaaren englantiluokan oppilaat ja vanhemmat. Lippuja Raision yhteispalvelupisteestä tai osoitteesta: leirikoulu.konsertti@gmail.com. Tiedusteluihin vastaa myös Terhi numerossa 0405526600.