Carmeninae

Vierivä täti ei sammaloidu

Rakkaat kassasisaret palaa kolmen esityksen voimin

Rakkaat kassasisaret palaa kolmen esityksen voimin

Carmeninae -kuoron 30 -juhlaesitys Rakkaat kassasisaret sai ensiesityksensä Sigyn -salissa 17.9.2016, jolloin tuota upouutta shöytä pääsi katsomaan lähes 800 kuoron ystävää. Kaikki halukkaat eivät loppujen lopuksi onnistuneet saamaan lippua, mutta ei hätää, jatkoa seuraa nyt!! Tammikuun 15. ja 22. päivänä naiset palaavat Turkuun ja tuovat lavalle tuikitavallisen marketin, kassajonon ja siellä jonottavat naiset iloineen tai suruineen. Ensiesityksien palautteista päätellen esitys ”osui ja upposi”. Esityksestä löytyy tarttumapintaa jokaiselle, oli katsojan elämäntilanne mikä tahansa. Itku ja nauru sekoittuvat esityksen kuluessa yhdeksi.

Naiset lavalla laittavat itsensä likoon taas aivan uudella tavalla, esitys kun etenee näytelmän tavoin. Laulua ei tietenkään ole työnnetty syrjään vaan lavalla kuullaan lähes täysin uusi ohjelmisto ja mm. sellaisia hittejä kuin Suvi Teräsniskan Jos menet pois ja Anna Puun C’ est la vie.

Olette kaikki sydämellisesti tervetulleita esityksiin: 15.1. Turun työväenopistolle, 22.1. Turun Sigyn -saliin ja 12.2. Paimion Kinoon!