Carmeninae

Vierivä täti ei sammaloidu

Lempo Suomen Siperiasta Carmeninaen vieraaksi

Lempo Suomen Siperiasta Carmeninaen vieraaksi

Maaliskuun 28. päivänä tapahtuu jotain, joka tulee ällistyttämään kaikki kuoromme uskolliset ystävät. Kuoronjohtajan salainen kaksoiselämä nostetaan pöydälle, kun Elina Haavisto, joka on luotsannut Carmeninaeta jo 33 vuotta, marssittaa Kårenin lavalle joukon kaukaa Suomen Siperiasta, Ilomantsista! Lempo on laulanut Haaviston johdolla muutaman vuoden ja tässä ajassa se on saavuttanut suuren suosion kotikonnuillaan. Maamme pääkaupunki sekosi Lempon letkeän humoristisesta otteesta viime vuoden loppupuolella ja nyt on Turun vuoro.

Lavalla nähdään ja kuullaan Lempoa ja Carmeninaeta, yhdessä ja erikseen. Kukaan ei oikeasti tiedä kaikkea mitä luvassa on. Paitsi itse pääjehu. Kuoronjohtaja. Mutta niin hän on lupaillut, että pettyä ei tarvitse! Ja se on paljon luvattu, se.

Shöy kajahtaa ilmoille maaliskuun 28. päivänä Turun Kårenilla, Hämeenkadulla. Silloin lyödään kaikki salaisuudet tiskiin ja viihdytetään turkulaisia pohjoiskarjalalais-piikkiöläisellä otteella, niin, että ei ihan heti unohdu.

Koska Kåreniinkaan ei mahdu rajattomasti väkeä, lippu kannattaa lunastaa itselleen hyvissä ajoin ennakkoon. Voit tehdä sen palvelupisteillä Piikkiössä ja Kaarinassa tai Kaisla -myymälässä Turun Aninkaistenkadulla. Lippuja saa myös verkosta.